EMPLOYMENT

December 2019 öppnas Scandinavian Mountains Airport, en internationell flygplats i Rörbäcksnäs mellan Sälenfjällen och Trysil. Flygplatsen ligger mitt i hjärtat av Skandinaviens största alpina skidområde i en fantastisk fjällnatur där vi kan erbjuda en helt unik arbetsplats. Vi vill skapa en arbetsplats där alla är välkomna och delaktiga. Där arbetsglädje och yrkesstolthet – både för varandra och vår verksamhet – skapar ett starkt team.

Vi påbörjar nu uppbyggnaden av driftorganisationen och söker därmed våra framtida medarbetare. Vi söker heltid, deltid samt timanställda med huvudfokus på vintersäsongen.

Det finns en stor bredd och variation av arbetsuppgifter inom den operativa verksamheten. Här kan du arbeta med fälthållning, information, snöröjning, passagerarservice med assistans, säkerhet, lokalvård, lastning, tankning, övervakning, brand, verkstad och fastighetsskötsel med mera.

Att ha flera olika kompetenser för att kunna utföra varierande arbetsuppgifter är ett arbetssätt som vi kommer att praktisera. Vårt team kommer att arbeta under obekväma arbetstider, jour/beredskap kan förekomma, vi ställer krav på C-behörighet vid exempelvis fält, brand och ramptjänst och vi kommer att säkerhetskontrollera samtliga anställningar.

Vi utgår i första hand att du antingen redan bor i vår stora region alternativt att du flyttar till denna fantastiska del av Skandinavien. Vi värdesätta ansökningar med flygplats och/eller flygbolags erfarenhet högt. God kunskap i engelska samt ett skandinaviskt språk, såväl i tal som i skrift, är också ett krav. På en flygplats är Security, Safety och Miljö de tre benen som verksamheten bygger på – vilket också återspeglar den kunskap och erfarenhet vi söker efter i rekryteringen.

Vill du vara med i vårt team och skapa en tekniskt modern flygplats mitt i den unika skandinaviska fjällnaturen är du välkommen att höra av dig. Tillsättning av de operativtjänsterna kommer att ske hösten 2019. Utbildning för de olika tjänsterna i vårt team kommer att ske under sommaren och hösten 2019.

Vid frågor är du välkommen att ringa VD Brett Weihart, tfn +46 (0)766 28 96 94.

Skicka din öppna ansökan till jobbahososs@scandinavianmountains.se

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

CHECK IN DECEMBER 2019