Jobb

Jobba med oss

Scandinavian Mountains Airport, en internationell flygplats i Rörbäcksnäs mellan Sälenfjällen och Trysil. Flygplatsen ligger mitt i hjärtat av Skandinaviens största alpina skidområde i en fantastisk fjällnatur där vi kan erbjuda en helt unik arbetsplats.

Operativ Chef till flygplatsledningen

Vi söker Operativ Chef till Sveriges nya flygplats Scandinavian Mountains Airport. Flygplatsen öppnade i december 2019. Under den gångna vintersäsongen har flygplatsen trafikerats inrikes av BRA och med internationella linjer av SAS.

Om tjänsten

Som Operativ Chef leder du flygplatsens operativa verksamhet främst inom områdena ramptjänst, fälttjänst och räddningstjänst.

Du ansvarar för avdelningens planering och uppföljning och att verksamheten drivs enligt styrande flygsäkerhetsdokument.
Du kommer att inneha personal- och budgetansvar och ingå i flygplatsens ledningsgrupp.

För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav på att du har arbetsledarerfarenhet antingen från flygplats eller flygbolag.

 

Vi utgår i första hand från att du antingen bor i vår stor-region som omfattar delar av både Sverige och Norge, alternativt att du kan tänka dig att flytta till denna fantastiska del av Skandinavien. Goda kunskaper i engelska och ett skandinaviskt språk såväl i tal som i skrift är en förutsättning.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Scandinavian Mountains Airport.

 

Ansökan
Skicka din ansökan via e-post till VD Gunnar Lenman gunnar.lenman@scandinavianmountains.se

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Gunnar på 0761361061

 

Sista ansökningsdag är 2020-04-20