Den 22 december flyttar världen närmare Dalarna

Öppnandet av Scandinavian Mountains Airport innebär att du i regionen snabbt och enkelt kan uppleva nya resmål. Här hittar du några exempel på platser du når med direktflyg eller ett byte. Parkerar bilen gör du lätt, nära och helt gratis hos oss under resan.

Danskt gemyt i Köpenhamn

Trendiga saluhallar, shopping på Ströget, otaliga baren och nattklubbar. Ett besök i Nyhavn är ett måste. ”Du Perikles – Ka’ Du sige mig – hvornaar smager en Tuborg bedst?” – ”Hvergang”

 

Prisexempel tur & retur från 1544 kr

Upplevelser i London!

Ta med nära och kära och upplev världsstaden London. Här hittar du något för alla. En sprakande musikal, fotbollsmatcher i världsklass, shopping och matupplevelser utöver det vanliga.

 

Prisexempel tur & retur från 1579 kr

Tulpaner från Amsterdam

Få en försmak av våren i denna charmiga stad. Fantastiska museer, hippa kvarter och restauranger i kombination med spännande arkitektur. I Amsterdam är det liv och rörelse dygnet runt och utbudet av konst och nöjen är svårslaget.

 

Prisexempel tur & retur från 1825 kr

Skidresa till St. Johann Tirol

Upplev en klassisk tyrolsk skidort med en uppsjö av restauranger och välpreparerade backar. Landa i München (125 km från St. Johann) och ta chansen att uppleva denna pärla i samband med skidresan.

 

Pris tur & retur från 2998 kr

En weekend i Helsingfors

Helsingfors har mycket att erbjuda. Bo på designhotellet Scandic Paasi medans du utforskar stadens sevärdheter som t.ex. Sveaborg, centralstationen och saluhallen Hagnäs. Festar loss gör du såklart på Juttutuvasta!

 

Prisexempel tur & retur från 3572 kr

Följande flygbolag trafikerar Scandinavian Mountains Airport. Besök deras sidor för mer information och bokning.